In huis gemaakte plunjerpompen van Machinefabriek Het Stempel

Bent u op zoek naar een nieuwe plunjerpomp voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Het Stempel. Wij zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met een plunjerpomp die helemaal op uw wensen is afgestemd. Ons bedrijf bouwt plunjerpompen op maat, die voldaan aan alle eisen die er aan dit soort pompen worden gesteld. Wij zijn een machinebouwer die al werkt op dit gebied sinds 1955. In de ruim 60 jaar die wij bestaan hebben we al plunjerpompen gebouwd voor bedrijven over de hele wereld. Deze pompen worden tot volle tevredenheid gebruikt. Meer weten over een pomp voor uw bedrijf? Neem hierover dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is een plunjerpomp eigenlijk?

Voordat u ertoe besluit een plunjerpomp te kopen even kort op een rijtje wat een dergelijke pomp nu eigenlijk inhoudt. Deze speciale pompen zijn ontworpen om de productstroom, die wordt gegenereerd door de procesapparatuur, te onderhouden. We hebben hier een tweetal uitvoeringen van in voorraad. De kleine pomp kan tot 5500 liter per uur aan, de grote pomp 7000 liter per uur. Deze pompen worden, inclusief hun aandrijving, door ons gemonteerd op een RVS Frame. Dit wordt geleverd met een trillingsdemper. We kunnen hierbij ook appendages voor de pomp meeleveren. U kunt daarbij denken aan onder andere een inline zuigfilter.

Meer weten over onze plunjerpompen?

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze plunjerpompen. Wij vertellen u hier graag meer over en bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. We kunnen u dan ook alles vertellen over de vele andere machines die we voor u kunnen bouwen. Onze specialistische medewerkers zitten voor u klaar om met onze geavanceerde apparatuur aan de slag te gaan. Dankzij hun kennis en vaardigheden weten ze als geen ander hoe ze de perfecte procesapparatuur moeten maken, en hoe ze dit binnen een korte periode moeten doen.

Het Stempel kantoor

Voor meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen.

T +31 (0)78 610 40 55
E info@het-stempel.nl