Klantspecifieke producten op basis van een brede range aan mogelijke materiaalsoorten

Bij Het Stempel begrijpen we dat snelheid en efficiëntie van groot belang zijn in de industrie. Daarom hebben we ons assortiment aan basisvoorraad zorgvuldig samengesteld, zodat we altijd de benodigde materialen in huis hebben om snel aan de vraag van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om Ferro, non-Ferro of kunststoffen, we hebben altijd een breed scala aan materialen beschikbaar om uit te kiezen.

Bovendien zijn we bekend met verschillende certificaten zoals 3.2 en NACE, wat ons in staat stelt om producten te leveren die aan verschillende certificaateisen voldoen. We begrijpen dat er in de industrie vaak strenge eisen worden gesteld aan de kwaliteit en veiligheid van producten, en we zijn er trots op dat we aan deze eisen kunnen voldoen.

Om ervoor te zorgen dat we altijd de juiste materiaalkwaliteit kunnen waarborgen, beschikken we over een geavanceerd materiaalanalyse-apparaat. Met dit apparaat kunnen we snel en accuraat de samenstelling en kwaliteit van onze materialen bepalen. Dit stelt ons in staat om producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Bij Het Stempel zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en het bieden van uitstekende klantenservice. Onze jarenlange ervaring in de machinefabriek industrie stelt ons in staat om oplossingen te bieden voor een breed scala aan toepassingen en industrieën. Of u nu op zoek bent naar specifieke materiaaleigenschappen, korte levertijden of certificatie-eisen, Het Stempel is er om u te helpen.

Het Stempel kantoor

Voor meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen.

T +31 (0)78 610 40 55
E info@het-stempel.nl

Materiaal-voorraad