Een kristallisator kan op 2 manieren gebruikt worden

Bij Machinefabriek het Stempel begrijpen we de behoefte aan nauwkeurigheid en betrouwbaarheid bij het produceren van hoogwaardige voedingsmiddelen. Onze kristallisator is speciaal ontworpen voor het creëren van de perfecte kristallen voor uw producten, waardoor de textuur, smaak en houdbaarheid worden verbeterd.

Onze kristallisator is uitgerust met de nieuwste technologieën en wordt vervaardigd volgens de hoogste normen om te zorgen voor een nauwkeurig en betrouwbaar productieproces. Of het nu gaat om het maken van snoep, chocolade, ijs of frisdranken, onze kristallisator kan worden aangepast aan uw specifieke productie-eisen en is geschikt voor verschillende materialen en vloeistoffen.

Bij Machinefabriek het Stempel staan we bekend om onze hoogwaardige kwaliteit en uitstekende klantenservice. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we aan hun specifieke behoeften voldoen en de best mogelijke oplossingen bieden. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze kristallisator uw productieproces kan verbeteren en uw producten naar een hoger niveau kan tillen.

Als laagtoerige menger en als inverter, waarbij bij hoge toeren water aan vet wordt toegevoegd.

Afhankelijk van de inhoud, van 75 ml tot 150 liter, en de verblijftijd in de kristallisator groeien de kristallen van het product tot de gewenste grootte en kan het product verder verwerkt worden.

 

Het Stempel kantoor

Voor meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen.

T +31 (0)78 610 40 55
E info@het-stempel.nl