Bewerkingen

In onze modern ingerichte fabriek wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur en gereedschappen. Speciaal geschoolde medewerkers staan garant voor een perfecte uitvoering. Korte levertijden zijn gewaarborgd. Ook voor het verspanen van roestvast staal, draaien of frezen, zijn wij volledig ingericht.

Als u een machine in uw machinepark of plant heeft staan die aan een revisie toe is, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Samen bekijken we dan wat er aan uw machine aangepast moet worden.

Met ons volautomatisch aanvoer -en afvoersysteem kunnen wij zonder menselijke begeleiding materiaal zagen. Onze zaagmachine voert telkens zelf een nieuw stuk materiaal aan en voert het ook automatisch af.

Met onze CNC draaibanken & conventionele draaibanken zijn wij in staat om werkstukken van de kleinste tot de grootste diameter te draaien. Van één stuks prototype werk tot groot serie werk zijn wij uw ideale partner.

Met ons bewerkingscentrum, een Sigma Mission 3, kunnen wij de meest complexe onderdelen frezen. Daarnaast beschikken wij nog over een kolomboor en een freesbank waar we diverse bewerkingen mee kunnen verrichten.

Op onze lasafdeling kunnen wij TIG, MIG/MAG en elektrisch lassen. Door deze lastechnieken zijn wij in staat om RVS, staal en aluminium te lassen. Onze lassers beschikken over de benodigde lascertificaten om aan de hoogste eisen te voldoen die aan onze producten worden gesteld.

Met onze groot assortiment aan basisvoorraad in Ferro, non-Ferro en kunststoffen hebben wij de mogelijkheid om scherpe levertijden te kunnen waarborgen. Ook zijn wij bekend met diversen certificaten zoals 3.2 & NACE waardoor wij ook producten kunnen leveren met verschillende certificaat eisen.

Keyway Stabbing

Met onze spiebaan steek-machine kunnen wij zonder probleem uw spiebaan steken. Dit kan op verschillende manieren, namelijk door steken of frezen.

Heeft u een leverancier nodig die een ruime voorraad reserveonderdelen en een geavanceerde opslagfaciliteiten kan aanbieden en die voor een snelle en betrouwbare levering garant staat? En in staat is om op maat gemaakte reserveonderdelen te vervaardigen. Dan zijn wij de ideale partner.

Het Stempel kantoor

Voor meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen.

T +31 (0)78 610 40 55
E info@het-stempel.nl