Gereedschapsfabriek Het Stempel werd in 1955 opgericht en specialiseerde zich in machinaal draaien. In 1965 werd het bedrijf overgenomen door Cor Boer, die het bedrijf met slechts één draaier overnam. In de loop der jaren groeide het bedrijf echter gestaag en breidde het zijn diensten uit naar onder andere CnC frezen, CnC draaien, laswerkzaamheden, revisie van machines en appendages, spiebaan steken en engineering.

In 1983 trad Hans Boer, de zoon van Cor Boer, het bedrijf binnen. Hij begon onderaan de ladder en werkte zich op tot een belangrijke rol in het bedrijf. In 1999 werd Hans Boer gepromoveerd tot algemeen directeur van Machinefabriek Het Stempel.

Onder het leiderschap van Hans Boer bleef het bedrijf groeien en uitbreiden, en het bedrijf werd een belangrijke speler in de industrie. Het bedrijf investeerde in moderne machines en technologieën en zorgde ervoor dat het personeel werd opgeleid om deze machines te bedienen en onderhouden. Dankzij deze investeringen kon Machinefabriek Het Stempel blijven voldoen aan de hoge eisen van zijn klanten en zich blijven ontwikkelen.

Tegenwoordig is Machinefabriek Het Stempel een bloeiend bedrijf met 14 medewerkers. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder machinaal draaien, CnC frezen en draaien, laswerkzaamheden, revisie van machines en appendages, spiebaan steken, engineering en meer. Met meer dan 50 jaar ervaring in de industrie is Machinefabriek Het Stempel een betrouwbare partner voor vele klanten en blijft het bedrijf groeien onder het leiderschap van Hans Boer.

2021

Fruiteniersstraat 18 – Zwijndrecht

Plaatsing van 367 zonnepanelen

1988

Fruiteniersstraat 18 – Zwijndrecht

Machinefabriek Het Stempel

Fruiteniersstraat 18 – Zwijndrecht

1965

Christiaan Huygenstraat 17 – Zwijndrecht

Christiaan Huygenstraat

Christiaan Huygenstraat 17 – Zwijndrecht

1955

Wijnstraat 11 – Dordrecht

Christiaan Huygenstraat

Wijnstraat 11 – Dordrecht